Pereiti prie pagrindinio turinio

Pamilk savo garderobą

Tinkamai prižiūrint savo mėgstamus drabužius galėsi jais džiaugtis ilgiau ir darysi teigiamą poveikį mūsų planetai. Sužinok paprastų, greitų ir praktiškų patarimų, kaip ne tik pataisyti, išvalyti, bet ir pakeisti ar pritaikyti drabužius naujam stiliui, kad prailgintum jų tarnavimo laiką. Ar nori pradėti?
Taisymai
Atgaivink savo drabužius, naudojantis šiais sumaniais ir paprastais taisymo patarimais, kurie padės sutaupyti laiko ir išvengti kelionės pas siuvėją.
Pritvirtink naują sagą Ar tavo saga tiesiogine prasme kabo ant plauko? Ištaisyk tai. Pateikiame patikimą sagos tvirtinimo būdą.
Užtaisyk skylę Ar tavo drabužiuose yra skylė ir neturi siuvimo įrankių? Štai paprastas būdas užtaisyti skyles tiesiog naudojant medžiagos lopinėlį, kepimo popierių ir lygintuvą.
Pataisyk suplyšusią siūlę Ar išplėšei siūlę ir turi ją nedelsiant sutaisyti? Tai lengviau, nei atrodo – tereikia žirklių, adatos ir siūlų. Pabandykime tai padaryti kartu.
Aprangos gudrybės
Atrask smagių, greitų ir kūrybiškų būdų, kaip atnaujinti mėgstamus daiktus, pakeisti jų paskirtį ir suteikti jiems antrą šansą.
Paversk savo šaliką baklava Balaklava – madingas šaltojo sezono aksesuaras, kuriam sukurti tereikia mėgstamo šaliko. Štai, kaip tai padaryti.
Patobulink savo sportbačius Savo spintoje turi per daug sportbačių ir ieškai ko nors puošnesnio? Atnaujink savo baltus sportbačius namuose – štai, kaip lengvai ir profesionaliai juos patobulinti.
Paversk suknelę labiau prigludusia Ar tavo suknelė per laisva? Išbandyk šią gudrybę, kad suknelė puikiai priglustų prie liemens, o tam reikės tik dviejų žiogelių ir virvelės ar juostelės.
Drabužio priežiūra
Šiais paprastais patarimais tinkamai prižiūrėk savo drabužius, kad jie ilgiau tarnautų ir puikiai atrodytų.
Kaip skaityti priežiūros etiketes Nori išvalyti naują drabužį, bet nežinai, ką reiškia priežiūros etiketėje pateiktos instrukcijos? Mes tau padėsime! Mūsų apžvalgoje rasi visų svarbiausių skalbimo, džiovinimo ir lyginimo simbolių reikšmes.
Vilnos priežiūros patarimai Vilna yra švelnus pluoštas, kurį reikia tinkamai prižiūrėti. Atsižvelgiant į šiuos patarimus padėsi savo drabužiams ilgiau tarnauti.
Džinsų priežiūros patarimai Džinsinis audinys yra ilgaamžis audinys, kuris, tinkamai prižiūrint, gali tarnauti daugelį metų. Toliau pateikti patarimai padės ilgai išlaikyti mėgstamų džinsinių drabužių būklę.
Pataisymai
Remiantis šiais greitais ir paprastais taisymo patarimais pakeisi mėgstamus drabužius, kad jie puikiai tiktų tau ir tavo stiliui.
Patrumpink rankoves Ar tavo rankovės per ilgos? Viskas, ko tau reikia, tai kreida, siūlai, žirklės, matavimo juosta ir siuvimo mašina.
Patrumpink savo džinsus Ar tavo džinsai per ilgi, ar tiesiog nori jiems suteikti naują išvaizdą? Štai greitas ir paprastas būdas, kaip juos sutrumpinti, net jei esi pradedantysis siuvėjas.
Patrumpink savo drabužius Ar tavo sijonas per ilgas, o gal tiesiog nori jį šiek tiek patobulinti? Norint sutrumpinti sijono apačią, tereikia kreidos, liniuotės, juostos, lygintuvo ir žirklių. Štai, kaip tai padaryti.
Nori daugiau sužinoti apie mūsų veiksmus?