Pereiti prie pagrindinio turinio

Patarimai, kuriuos turi žinoti
Kaip prižiūrėti drabužius

Patarimai, kuriuos turi žinoti Kaip prižiūrėti drabužius
Kaip prižiūrėti drabužius154

Rūpintis drabužiais dar niekada nebuvo taip svarbu – tau, tavo drabužiams ir mūsų planetai. Štai keletas praktinių patarimų ir gudrybių, kaip prailginti drabužių tarnavimo laiką ir ilgiau išlaikyti geresnę jų išvaizdą.

Natūraliai džiovint drabužius

Pasirink natūralų džiovinimo būdą vietoje džiovyklės, taip išlaikysi drabužių formą, spalvą ir elastingumą. Be to, taip tausosi planetą ir savo sąskaitą už elektrą.

Pasirink tinkamą skalbimo temperatūrą

Skalbk žemesnėje temperatūroje, pavyzdžiui, 20°C arba 30°C temperatūroje. Tai apsaugos tavo drabužius ir padės drabužių spalvai neišblukti, kartu sumažins susitraukimo riziką. Tai taip pat yra naudingiau planetai ir taupo tavo išlaidas.

Patarimai, kuriuos turi žinoti Kaip prižiūrėti drabužius

Pasirink švelnią skalbimo priemonę

Rinkis skalbimo priemonę, ant kurios užrašyta, kad ji yra švelni arba minkšta, o ne cheminė; tai bus labiau naudinga ir tau, ir tavo apatiniams drabužiams. Paprastai juose nėra stiprių cheminių medžiagų, pavyzdžiui, baliklių, fosfatų ar fermentų, kurie gali pažeisti ir suardyti tam tikrus audinius, tačiau vis tiek atliks savo darbą.

Patarimai, kuriuos turi žinoti Kaip prižiūrėti drabužius

Maži žingsniai yra svarbūs

Drabužius skalbk išvirkščiąja puse, o dėmes pašalink rankomis su kempine ir specialiu skalbikliu, švelniai trinant dėmę. Visada gali pasikliauti natūralia kvapų šalinimo priemone – į skalbimo mašiną įpilk pusę puodelio baltojo acto. Kad mėgstamas megztinis visada atrodytų kaip naujas, vilnos šepetėliu arba šukomis pašalink pūkus. Taip paprasta prižiūrėti drabužius ir padėti jiems tarnauti kuo ilgiau. Šie nedideli aplinkai nekenksmingi žingsniai gali būti labai naudingi!

Patarimai, kuriuos turi žinoti Kaip prižiūrėti drabužius
Programėlės išskirtiniai kuponai tau!
Gauk -15% pasveikinimo kuponą naujiems programėlės klientams.