Pereiti prie pagrindinio turinio

Patarimai, gudrybės ir dydžių lentelės, kaip atlikti matavimus
Kaip rasti tobulą džinsų dydį

Patarimai, gudrybės ir dydžių lentelės, kaip atlikti matavimus Kaip rasti tobulą džinsų dydį
Kaip rasti tobulą džinsų dydį275

Rask savo tobulus džinsus

Ieškai tobulos džinsų poros? Lengviau pasakyti nei padaryti – buvo iki šiol! Ar žinojai, kad prekių ženklai siūlo skirtingas dydžių sistemas? Vieni naudoja tarptautinę dydžių nustatymo sistemą (XS, S, M, L ir t. t.), kiti – europietišką (EU 38 ir t.t.), o treti – amerikietiškus dydžius coliais, kurie nustatomi pagal liemens ir ilgio santykį. Skaityk toliau ir sužinok, kaip rasti savo dydį. Pasiruošei?

null iš LeGer by Lena Gercke, spalva –

Kaip išsimatuoti save

Tam, kad rastum savo džinsų dydį, sek šiuos žingsnius:

1. Liemens apimtis: išmatuok savo liemenį. Svarbu atsipalaiduoti ir matuoti tiesiai ant odos.

2. Klubų apimtis: išmatuok plačiausią klubų dalį. Nespausk matavimo juostos per stipriai, nes priešingu atveju džinsai gali būti per ankšti.

3. Vidinės klešnių dalies ilgis: atsistok tiesiai ant grindų basomis ir atsipalaiduok. Tarp pėdų palik maždaug 10cm atstumą. Matuok nuo vidinės kojos pusės iki kulkšnies kaulo. Patarimas: kad matavimas būtų kuo tikslesnis, matuoti turėtų kitas asmuo.

Patarimai, gudrybės ir dydžių lentelės, kaip atlikti matavimus Kaip rasti tobulą džinsų dydį
null iš , spalva –

Konvertuok centimetrus į colius

Jei dydžių sistema pateikiama coliais, reikia tik konvertuoti liemens ir ilgio matavimo rezultatus. Taikoma ši formulė: 1 colis atitinka 2,54 cm. Nustatytas vertes padalyk iš 2,54 cm. Pavyzdžiui, liemens išmatavimas 73 suapvalinus yra 29 coliai, o kojų išmatavimas 82 cm suapvalinus yra 32 coliai. Todėl tavo idealus džinsų dydis yra W29/L32.

Dar vienas patarimas, tuomet galėsi pradėti apsipirkinėti! Ši lentelė gali pasitarnauti kaip orientyras nustatant dydį. Tave dominančio prekės ženklo dydžių lentelė gali padėti tiksliau orientuotis, nes kiekvieno prekės ženklo drabužių dydžiai ir prisitaikymas skiriasi.

Patarimai, gudrybės ir dydžių lentelės, kaip atlikti matavimus Kaip rasti tobulą džinsų dydį