Pereiti prie pagrindinio turinio

Atrask geriausiai tinkantį
Kaip išsimatuoti kostiumui

Atrask geriausiai tinkantį Kaip išsimatuoti kostiumui
Kaip išsimatuoti kostiumui190

Svarbiausia – tinkamas prigludimas

Kostiumas yra geras tada, kai jis tau tinka. Puikus švarkas turi padėti iškart pasijusti elegantiškam ir pasitempusiam. Tinkamai parinktas švarkas bus ne tik stilingas, bet ir patogus dėvėti valandų valandas. Be to, jis sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, todėl juo galėsi pasikliauti daugelį metų. Tobulos kelnės turėtų priversti tave jaustis taip, tarsi su jomis galėtum viską padaryti. Pasirinkę tinkamas kelnes jausiesi patogiai ir nevaržomai, kad visą dieną galėtum judėti laisvai. Norint rasti geriausiai tinkantį ir tinkamiausią dydį, turi sužinoti švarko ir kelnių išmatavimus. Skaityk toliau ir žinosi, kaip elgtis.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Štai ko tau reikės

Pasiimk matavimo juostą, rašiklį ir popieriaus lapą. Po kiekvieno matavimo užsirašyk juos ir palygink su dominančio prekės ženklo dydžių lentele, kad sužinotum savo tikslų dydį. Pirmyn!

Dėl švarko

Norėdamas tiksliai išmatuoti pečius, vilkėk gerai tau tinkančius marškinius. Uždėk juostelę ten, kur susilieja peties ir rankos siūlės, ir matuok per nugarą iki kitos peties ir rankos siūlės.

Matuodamas rankoves, laikyk rankas nuleistas prie šonų, pečius atpalaiduok ir laikyk matavimo juostą ties pečių ir rankų siūlės kraštu. Matuok tiesiai žemyn iki riešo vidurio.

Norėdamas išmatuoti krūtinę, atsipalaidavęs stovėk rankomis prie šono ir matuok plačiausią krūtinės dalį.

Matuodamas virš pažastų, apvyniok juostelę virš menčių ir aplink jas, maždaug toje pačioje vietoje kaip ir matuodamas krūtinę pažastyse.