Pereiti prie pagrindinio turinio
02d.
10h
36m
18s

Švenčiame 5 metus ABOUT YOU: Iki -50% PAPILDOMAI tik PROGRAMĖLĖJE

Viskas, tik ne tai kas įprasta
Kasdieniai stiliai kiekvienai figūrai

Viskas, tik ne tai kas įprasta Kasdieniai stiliai kiekvienai figūrai
Kasdieniai stiliai kiekvienai figūrai2 157

Būk savimi

Švęskime kiekvieno žmogaus grožį ir unikalumą. Puiku pasitikėti savimi ir žinoti, kas tau patinka ir tinka. Kaip gali padėti savo kūno formų žinojimas? Svarbiausia rinktis patogius ir universalius drabužius ir juos derinti taip, kad išryškėtų tavo mėgstamiausi bruožai. Nesvarbu, ar turi smėlio laikrodžio, stačiakampio formos, deimanto formos, kriaušės formos, ar obuolio formos figūrą, su šiek tiek įkvėpimo, rasi tai, kas tau padeda jaustis ir atrodyti geriausiai.

Obuolio formos figūra

Jei turi lieknesnę apatinę kūno dalį ir apvalų viduriuką, vadinasi, turi obuolio formos figūrą. Žavingas kasdienis įvaizdis gali būti prigludusi suknelė su raukiniais ir išraiškingomis rankovėmis, kuri išreikš tavo vidinę romantikę – ji gražiai subalansuos tavo figūrą ir suteiks apimties. Prie jos priderink madingus aukštakulnius aulinius batus ir turėsi įvaizdį, kuriame susilieja modernumas ir amžinybė. Kasdienė apranga – juodi laisvi džinsai aukštu liemeniu ir baziniai marškinėliai, kurie gražiai išryškins tavo liemenį ir kojas. Tai laisvalaikio įvaizdis, kurį galima lengvai paversti elegantišku, avint smailėjančius aulinius batus. Tavo apranga gali būti bet kokia, tik ne įprasta – tokia, kokia esi tu!

Viskas, tik ne tai kas įprasta Kasdieniai stiliai kiekvienai figūrai
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Kriaušės formos figūra

Jei plačiausia tavo kūno dalis yra ties klubais, o viršutinė kūno dalis yra smulkesnė, vadinasi, turi kriaušės formos figūrą. Kasdienė apranga gali būti jauki trumpa megzta suknelė, kuri atkreips dėmesį į kojas – prie jos derink aukštakulnius ilgaaulius batus, kad pailgintum siluetą ir atrodytum elegantiškai, bet laisvai. Aukšto liemens „bootcut“ tipo džinsai taip pat bus tavo kasdienio stiliaus geriausi draugai. Jie ne tik subalansuos proporcijas, bet ir dėvimi su trumpa palaidine ir smailėjančiais batais gražiai išryškins tavo kūną ir atrodysi paprastai, bet stulbinamai. Džiaukis savo apranga ir pripažink savo unikalumą!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look