Pereiti prie pagrindinio turinio

Viskas, tik ne tai kas įprasta
Kelnės visų tipų kūno formoms

Viskas, tik ne tai kas įprasta Kelnės visų tipų kūno formoms
Kelnės visų tipų kūno formoms753

Būk savimi

Švęskime kiekvieno žmogaus grožį ir unikalumą. Puiku pasitikėti savimi ir žinoti, kas tau patinka ir tinka. Kaip gali padėti savo kūno formų žinojimas? Svarbiausia rinktis patogius ir universalius drabužius ir juos derinti taip, kad išryškėtų tavo mėgstamiausi bruožai. Nesvarbu, ar turi smėlio laikrodžio, stačiakampio formos, deimanto formos, kriaušės formos, ar obuolio formos figūrą, su šiek tiek įkvėpimo, rasi tai, kas tau padeda jaustis ir atrodyti geriausiai.

Obuolio formos figūra

Jei tavo apatinė kūno dalis lieknesnė, o viduriukas apvalus, vadinasi, turi obuolio formos figūrą. Išryškink savo siluetą su platesnio kirpimo kelnėmis aukštu liemeniu, šiek tiek platėjančiomis ties kulkšnimis – jas galima be vargo derinti ir įgauti elegantišką išvaizdą. Nuo galvos iki kojų derančios spalvos gražiai pailgina kūną – pagalvok apie tiesių kelnių audinio kostiumą su derančiu švarkeliu ir aukštakulniais bateliais, kad atrodytum kaip tikra bosė. Juodos ir plačios kostiumo tipo kelnės yra tokios pat universalios, kaip ir elegantiškos. Rinkis kelnes aukštu liemeniu, į jas susikišk marškinėlius, kad išryškintum liemenį, tuomet avėk aukštakulnius ir dėvėk švarką, kad puikiai atrodytum net ir vakare. Smėlio spalvos minkštos medžiagos plačios kelnės suteiks tavo įvaizdžiui apimties. Kad atrodytum stulbinamai, derink jas su tos pačios spalvos marškiniais ir aukštakulniais.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Kriaušės formos figūra

Jei plačiausia tavo kūno dalis yra ties klubais, o viršutinė kūno dalis smulkesnė, vadinasi, turite kriaušės formos figūrą. Platėjančios kelnės išryškins figūrą, o su figūrą aptempiančia mini suknele galėsi puikiai subalansuoti proporcijas – apsiauk aukštakulnius, kad atrodytum pasiruošus vakarui. Įspėjimas apie tendencijas: puošnios kelnės dabar labai madingos! Kostiumo kelnės visada atrodo gerai, jei jos yra aukštu liemeniu, o kartu su trumpinta palaidine išryškinsi savo liemenį. Aukšto liemens odinių kelnių variantas – tai mados palikimas, kuris elegantiškai apglėbs kojas. Prie jų derink golfą, diržą ir aukštakulnius, kad galėtum jaustis patogiai ir pasitikėti savimi.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look