Pereiti prie pagrindinio turinio

Viskas, ką turi žinoti
Džinsų dydžių gidas ir patarimai

Viskas, ką turi žinoti Džinsų dydžių gidas ir patarimai
Džinsų dydžių gidas ir patarimai812

Atrask savo tobulą dydį

Ieškai tobulos džinsų poros? Lengviau pasakyti nei padaryti – buvo iki šiol! Ar žinojai, kad prekių ženklai siūlo skirtingas dydžių sistemas? Vieni naudoja tarptautinę dydžių nustatymo sistemą (XS, S, M, L ir t. t.), kiti – europietišką (EU 40 ir t.t.), o treti – amerikietiškus dydžius coliais, kurie nustatomi pagal liemens ir ilgio santykį. Skaityk toliau ir sužinok, kaip rasti savo dydį.

Kaip išsimatuoti save

Tam, kad rastum savo džinsų dydį, sek šiuos žingsnius:

Liemens apimtis: išmatuok savo liemenį. Svarbu atsipalaiduoti ir matuoti tiesiai ant odos.

Klubų apimtis: išmatuok plačiausią klubų dalį. Nespausk matavimo juostos per stipriai, nes priešingu atveju džinsai gali būti per ankšti.

Vidinės klešnių dalies ilgis: atsistok tiesiai ant grindų basomis ir atsipalaiduok. Tarp pėdų palik maždaug 10cm atstumą. Matuok nuo vidinės kojos pusės iki kulkšnies kaulo. Patarimas: kad matavimas būtų kuo tikslesnis, matuoti turėtų kitas asmuo.

Konvertuok centimetrus į colius

Jei dydžių sistema pateikiama coliais, reikia tik konvertuoti liemens ir ilgio matavimo rezultatus. Taikoma ši formulė: 1 colis atitinka 2,54 cm. Nustatytas vertes padalyk iš 2,54 cm. Pavyzdžiui, liemens išmatavimas 73 suapvalinus yra 29 coliai, o kojų išmatavimas 82 cm suapvalinus yra 32 coliai. Todėl tavo idealus džinsų dydis yra W29/L32. Ši lentelė gali pasitarnauti kaip gairės nustatant savo dydį. Tave dominančio prekės ženklo dydžių lentelė gali padėti tiksliau orientuotis, nes kiekvieno prekės ženklo džinsų dydžiai ir modeliai skiriasi.

Viskas, ką turi žinoti Džinsų dydžių gidas ir patarimai

Paversk laisvus džinsus tobulai prigludusiais

Ar tavo mėgstami džinsai nebetinka? Naudodamiesi šiais paprastais būdais gali atkurti sau idealiai tinkančius džinsus ir tai užtruks mažiau nei 15 sekundžių. Žiūrėk vaizdo įrašą, kad paamtytum, kaip tai padaryti.

Paversk džinsines kelnes į šortus

Atsibodo seni džinsai, bet dar nenori jų atsisakyti? Nieko sudėtingo, paversk juos džinsiniais šortais! Žiūrėk vaizdo įrašą ir sužinok, kaip tai padaryti.

Programėlės išskirtiniai kuponai tau!
Gauk -15% pasveikinimo kuponą naujiems programėlės klientams.